follow us on social media!

GibbsCAM erbjudande i samarbete med Sandvik

Kapa körtider och få ökad verktygslivslängd med hjälp av GibbsCAM’s och Sandvik’s högpresterande bearbetnings-metoder och verktyg. Som ny kund kan Du just nu erhålla hela 25% rabatt på GibbsCAM programpaket!

Vi vet hur viktigt det är för Er konkurrenskraft att välja rätt verktygsmaskin och lämpliga verktyg, men också rätt CAD/CAM system. CHIPS OF EXCELLENCE är en tidsbegränsad kampanj från Sandvik Coromant och GibbsCAM som kan berättiga Er till hela 25% rabatt på GibbsCAM programvara, inklusive första årets serviceavtal.
Registrera Ert företag för erbjudandet innan det är för sent!

Mer information om erbjudandet? Klicka på länken nedan, eller ring oss på 08-59411630.
Chips of Excellence promotion PDF (svenska)

Kontakta oss för mer information!

Har Du frågor om några av våra produkter eller önskar få offert?

en_GB