follow us on social media!

Utbildning CAD/CAM

CAD/CAM utbildning

KVALITET, INTE KVANTITET​

CAD/CAM UTBILDNING

En CADCAM utbildning med 10-20 deltagare är lite som en föreläsning, man sig saker, men effektivt blir det inte. Av den anledningen begränsar vi antalet deltagare till 6 personer vid varje kurstillfälle så att vi kan säkerställa hög kvalitet och klara av utbildningarna på kort tid. Detta för att er personal inte skall vara borta från längre än nödvändigt.

När gick Du en kurs senast?

Vartefter programvarorna utvecklas behöver även individens kunskap utvecklas. Att gå en kursdag varje år är en god investering. Man kan lära sig nya finesser på egen hand eller så kan man ta professionell hjälp, det senare är utan tvekan mer effektivt.

gibbscam kurser

GibbsCAM GRUNDKURS

Schemalagda GibbsCAM grundkurser hålls en gång per månad i våra kurslokaler i Stockholm. Kurserna är normalt tre dagar långa. En kursdag pågår från 09:00 till ca 16:30 med pauser för lunch och kaffe (ingår i priset).

GibbsCAM PÅBYGGNADSKURS

Anordnas efter överenskommelse. En påbyggnadsutbildning kan vara allt från att lära sig bli snabbare med det man har (optimering/effektivisering) eller att utbilda sig på en ny modul man införskaffat, eller att fokusera utbildningen mot en specifik CNC maskin. Kontakta oss för att diskutera innehåll och datum. Tel: 08-59411630

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar mer info!

sv_SE