Supportlogo toolbar new

facebook icon new LinkedIn logo Youtube icon 

GibbsCAM

Geomagic Design grå

CIMCO DNC 2

CIMCO DNC 2

Utbildning - allmän info

Träffar: 34871

CAM utbildning

Kvalitet, inte kvantitet...
En utbildning med 10-20 deltagare är lite som en föreläsning. Visst lär man sig saker, men effektivt blir det inte. Av den anledningen begränsar vi antalet deltagare till 5 personer vid varje kurstillfälle. Då kan vi säkerställa hög kvalitet och klara av utbildningarna på kort tid, så att er personal inte är borta onödigt länge.

När gick Du en kurs senast?Training320
Vartefter programvarorna utvecklas behöver även individens kunskap utvecklas. Att gå en kursdag varje år är en god investering. Man kan lära sig nya finesser "på egen hand", eller så kan man ta professionell hjälp. Det senare är utan tvekan mer effektivt.

Grundkurs CAM program
Schemalagda grundkurser är normalt 2-3 dagar. En kursdag pågår normalt från 09:00 till ca 16:30 med pauser för lunch och kaffe (ingår i priset).

Påbyggnadskurs CAM och företagsanpassad kurs
Anordnas efter överenskommelse. En påbyggnadsutbildning kan vara allt från att lära sig bli snabbare med det man har (optimering/effektivisering) eller att utbilda sig på en ny modul man införskaffat, eller att fokusera utbildningen mot en specifik CNC maskin. Har Du frågor eller önskar boka anpassad kurs, kontakta oss på telefon: 08-59411630.