ToolManager v2.2, för GibbsCAM 12

Träffar: 2680

Vi är glada att tillkännage lanseringen av ToolManager v2.2, vår TDM programvara för GibbsCAM. ToolManager är nu kompatibel med GibbsCAM v12.

ToolManager Logo Blue black 500px

TOOLMANAGER v2.2 FÖR GIBBSCAM v12 ÄR SLÄPPT

 


Nyheter i ToolManager v2.2

Stöd för GibbsCAM v12
ToolManager har skrivits om / uppdaterats för GibbsCAM 12. En ikon för Fructus ToolManager installeras nu automatiskt i huvudmenyn i GibbsCAM och ToolManager använder det senaste GibbsCAM API'et.

Ny funktionalitet
Vi har gjort många interna uppdateringar, lagt till nya funktioner och förbättrat funktionalitet, men i huvudsak har vi fokuserat på att göra ToolManager 2.2 övergripande en mer robust mjukvara och en bättre användarupplevelse.

Allmänt / installation
ToolManager 2.2 stöder installationer på 64bit Windows 7 och 10. Installern autodetekterar ditt operativsystem och installerar SQL Xpress 2014 eller 2016 beroende på operativsystem. Den kommer även ladda ner nödvändiga SQL-filer om SQL-installationsprogrammet inte finns på din dator. Detta har gjort det möjligt för oss att minska ner installationsfilen till endast 7 MB.

Inställningar/Databas
Val av databas är nu enklare med den nya bläddringsknappen. Det betyder att du inte längre behöver komma ihåg databasnamnet, då ToolManager visar alla tillgängliga databasinstanser i nätverket när du klickar på "bläddra".

Fixturer
ToolManager kan nu importera valfri solid modell från GibbsCAM, med bara ett klick. Välj ett fixturmodell i GibbsCAM, välj sedan "import från GibbsCAM" i ToolManager. Den solida modellen lagras i databasen, och förhandsgranskningen skapas automatiskt. För att skicka fixturmodellen tillbaka till ett GibbsCAM-jobb, välj "Exportera till GibbsCAM".

Verktygshållare (solida hållare)
Precis som med fixturer, kan du nu också spara solida verktygshållare i ToolManager. Välj ett verktyg i GibbsCAM (som har en solid hållare) och sedan "importera från GibbsCAM". När du vill sätta denna verktygshållare till ett annat verktyg i GibbsCAM, välj ett verktyg (eller flera verktyg) i GibbsCAM och klicka bara på "Exportera till GibbsCAM".

ToolManager for GC12 toolmanagement

Kolumnfiltrering
När du högerklickar på kolumnfilterfunktionen kan du välja vilka fält som ska synas i verktygshanterarens huvudlista. De synliga fälten kan sorteras, användas för utskrift etc. Vi har nu förbättrat kolumnfilterfunktionen så att fält visas i alfabetisk ordning, vilket gör det enklare att välja vilka fält som ska användas.