Supportlogo Topbar 500px

facebook icon new

GibbsCAM

GibbsCAM - effektiv CNC programmering

Geomagic Design grå

Alibre - parametrisk 3D CAD

ToolManager

ToolManager - verktyg & fixturhantering

ToolSpace

ToolSpace - flexibel lagerautomat

Vi söker tekniker och säljare

Träffar: 1867

Fructus Data är i en expansiv fas med nya produkter och en växande kundbas. Fructus söker nu 1st applikationsingenjör/säljare för GibbsCAM samt 1st säljare för lagerautomaten ToolSpace.

Were hiring

1. IT-säljare / applikationsingenjör GibbsCAM

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett stimulerande arbete med mycket kundkontakt. Till att börja med så är det ofta visning av GibbsCAM över Internet men sedan blir det ofta en visning på plats hos kunden ihop med en teknisk genomgång av vilka maskiner som ska styras. I försäljningsarbetet ingår det att hjälpa till med att ta fram leads, mässarbete, utskick mm. Du kommer också att hjälpa till med support och i vissa fall utbildning. Vi ser det som ett mycket bra sätt att lära sig produkten och förstå kundernas krav. Ditt kontorsrum kommer att vara i Sätra, Stockholm.

Utbildning mm
• Du har ett intresse för teknik och försäljning. GibbsCAM är en teknisk programvara. Kunskap om maskiner, verktyg och bearbetning är ett krav.
• Utbildningen som du har är gymnasium + ev. vidareutbildning eller yrkeserfarenhet.
• Erfarenhet av försäljningsarbete är meriterande.
• Erfarenhet av CAM/CNC programmering är ett krav.
• Du måste behärska svenska och engelska i både i tal och skrift.
• B körkort är ett krav

Lön och förmåner enligt överenskommelse. Anställning kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse.
Vill du veta mer, tveka inte, kontakta: Lars Bengtson, 0705-188918,  lars.bengtson@fructus.se,  eller Mikael Bagge, 0705-839389,   mikael@fructus.se


 2. Säljare lagerautomat - ToolSpace

Om tjänsten
Vi söker en medarbetare som ska hjälpa till att aktivt marknadsföra, visa och sälja vår Lagerautomat, ToolSpace. Arbetet innebär att hjälpa till med utskick, ringa kunder, visa funktioner över internet samt att vara med på mässor och besöka kunder. Säljområdet är i första hand Sverige.Våra övriga produkter har ett tydligt fokus på verkstadsindustrin men vår lagerautomat har ett betydligt vidare försäljningsområde. Detta innebär att marknadsföring och försäljning till andra områden än verkstadsindustrin kommer att ingå i arbetsuppgifterna. Ditt kontorsrum kommer att vara i Sätra, Stockholm

Om dig
• Du är tekniskt intresserad och försäljningsinriktad.
• Du behärskar svenska och engelska väl, både i tal och i skrift.
• Erfarenhet av försäljning till företag är meriterande.
• Du har lägst gymnasiekompetens.
• B-körkort är ett krav

Lön och förmåner enligt överenskommelse.Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Intresserad? Ingen tid att förlora, kontakta:Lars Bengtson, 0705-188918,  lars.bengtson@fructus.se, eller Mikael Bagge, 0705-839389,   mikael@fructus.se  -  märk mailet ”Säljare ToolSpace”


 Om oss
Fructus arbetar med programvara till verkstadsindustrin. Vår huvudprogramvara är GibbsCAM som utvecklas av 3D Systems. 3D Systems är ett världsomspännande företag med fokus på 3D-printing och tekniska appar. Vi har arbetat med styrning av maskiner CNC-maskiner (svarv- och fräsmaskiner) sedan 1987 och GibbsCAM har vi sålt i Sverige, Norge och Finland sedan 1992. Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.fructus.se. Om du vill skicka din ansökan per brev är vår adress: Fructus Data AB, Storsätragränd 5, 127 39 Skärholmen, telefon 08-59411630.