Supportlogo toolbar new

GibbsCAM

GibbsCAM - effektiv CNC programmering

Geomagic Design grå

Alibre - parametrisk 3D CAD

ToolManager

ToolManager - verktyg & fixturhantering

Geomagic 300x110

GeoMagic - 3D scanning / reverse engineering

Vill du arbeta hos oss?

Träffar: 4360

GibbsCAM logo tm

Vi söker tekniker / applikationsingenjör för GibbsCAM

med erfarenhet av tillverkning/skärande bearbetning samt CNC/CAM programmering.


GibbsCAM training

Tekniker på GibbsCAM hos Fructus - ett stimulerande arbete med mycket kundkontakt!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsysslor kommer att vara telefonsupport och fjärrsupport med direktuppkoppling till kundens dator. Du kommer hjälpa GibbsCAM användare med både handhavande, felsökning och programmering samt ge metodförslag som hjälper kunden tillverka på ett mer optimalt sätt med hjälp av GibbsCAM. I vissa situationer så vill kunden ha hjälp på plats, så en del resor i tjänsten förekommer. Du kommer med tiden också att få hjälpa till med utbildning på GibbsCAM. Din arbetsplats kommer att vara i Sätra, Stockholm. Vi tar gärna emot sökande från hela Sverige men tänk på att du måste kunna ordna boende i Stockholm.

 

Så här tror vi att en lämplig bakgrund kan se ut

  • Du har ett intresse för tillverkning, teknik och datorer. GibbsCAM är en teknisk programvara. Kunskap om CNC maskiner, verktyg och skärande bearbetning är ett krav.
  • Din utbildning är gymnasium med teknisk inriktning eller yrkeserfarenhet.
  • Du har minst 5 års yrkeserfarenhet av som operatör med ansvar för NC programmering eller som CAM-programmerare.
  • Du måste behärska svenska och engelska i både i tal och skrift.
  • B körkort är ett krav.

Stor utvecklingspotential
Vi utbildar dig på GibbsCAM’s samtliga moduler, endast du själv sätter gränsen hur långt du kan gå. Att arbeta som tekniker med ett tekniskt avancerat program som GibbsCAM utvecklar dig som person och du lyfts successivt till nya kunskapsnivåer. Du kommer att vara med i framkanten av ny teknik och ha kontakt med olika maskinleverantörer och deras utveckling vilket gör att du blir ännu mer eftertraktad på arbetsmarknaden.

Lön och förmåner enligt överenskommelse. Anställning kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse. Ansökan görs via e-mail till mikael.bagge@fructus.se eller per brev till adressen nedan. Vill du veta mer, kontakta Mikael Bagge, 0705-839389.
Vår adress är: Fructus Data AB, Storsätragränd 5, 12739 Skärholmen.
Telefon vxl: 08-59411630.

Om Fructus
Fructus har arbetat med styrning av CNC-maskiner (svarv- och fräsmaskiner) och marknadsföring, försäljning, support och utbildning av GibbsCAM i norden i snart 30 år. GibbsCAM, som är en av marknadsledarna inom CAM & CNC programmering, utvecklas av 3D Systems som är ett världsomspännande företag med fokus på 3D-printing och tekniska appar. Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.fructus.se