Supportlogo toolbar new

facebook icon new LinkedIn logo Youtube icon Twitter Icon

GibbsCAM

Geomagic Design grå

CIMCO DNC 2

CIMCO DNC 2

Provkör GibbsCAM

Träffar: 5116

MachineSIM Okuma

Effektiv programmering av komplexa CNC maskiner kan upplevas både som svårt, tidsödande och dyrt. Det behöver inte vara så. Med rätt CAM lösning och en leverantör som kan tillföra det som krävs, finns mycket att hämta. Med ett utökat och optimerat nyttjande av CAM kommer även ökad lönsamhet.


INGEN MASKIN FÖR SVÅR, ELLER ENKEL
GibbsCAM har det som krävs för att styra hela maskinparken, från enkel 3-axlig fräs till MultiTask maskiner med flera verktygsbärare och spindlar, längdsvarvar och bäddfräsar med 7 axlar. Med GibbsCAM kan du känna dig trygg, systemet hanterar alla era nuvarande och framtida maskiner tack vare unik UKM (Universal Kinematic Machine) teknologi.
GibbsCAM for all your machines
ANPASSAT FÖR MASKINOPERATÖREN
Genom åren har många CAM program kunnat skapa komplexa verktygsbanor och haft finesser i överflöd, men ofta helt missat att systemet även skall gå att lära sig och vara smidigt vid daglig användning. Om systemet bara används av en enda expert blir företaget sårbart och kapaciteten begränsad. Ett användarvänligt CAM program kan användas av fler och lämpar sig bättre för "ShopFloorProgramming". GibbsCAM är erkänt användarvänlig, utbildningstiden är kort, programvaran finns på svenska.
GibbsCAM for all your machines

Powerfully Simple. Simply Powerful


UNIKA BEARBETNINGSMETODER
GibbsCAM's UKM teknologi gör att systemet förutom vanlig svarvning/fräsning och dynamisk bearbetning även stöder Elliptisk, Excentrisk och Interpolations-svarvning, inklusive stöd för Ceratizit Freeturn, samt Hyvling & Driftning . Den enorma bredden på funktioner gör att alla typer av operationer kan skapas i ett och samma program. Behovet av "klipp & klistra" programmering elimineras.
GibbsCAM for all your machines
HIGH END 
För högnivå behoven finns turbin/impeller/blad bearbetning, avancerad formfräsning, kanalbearbetning, dynamisk femaxlig bearbetning, automatisk flerdetaljkörning etc. För dessa behov finns specifika moduler som optimerar, förenklar och kortar programmeringstiden dramatiskt.
GibbsCAM for all your machines

TESTKÖR GIBBSCAM OCH BLI "PROVA-PÅ-KUND" HOS OSS!
Nu har Du möjlighet att på egen hand upptäcka styrkan i GibbsCAM och under testperioden åtnjuta CAM support i världsklass, gratis. När Du blir "prova-på" kund hos oss får Du kom-igång webutbildning och får möjlighet att provköra postprocessor för just din maskin.
Fastnar Du så har Du tillgång till vårt superkompetenta support-team, precis som en riktig kund.

Maila till: info@fructus.se eller ring 08-59411630

Testkör GibbsCAM Gratis 600px


Flag Norway
norway   +47 35915900

Flag Finland
finland  +358 40 5913395