Supportlogo toolbar new

GibbsCAM

GibbsCAM - effektiv CNC programmering

Geomagic Design grå

Alibre - parametrisk 3D CAD

CIMCO DNC 2

CIMCO - cnc-editor, dnc, pdm

Geomagic 300x110

GeoMagic - 3D scanning / reverse engineering

Testkör och upptäck GibbsCAM

Träffar: 2757

GibbsCAM optimization

SKRUVA UPP KONKURRENSKRAFTEN / OPTIMERA CNC PROGRAMMERINGEN.

Programmering av CNC maskiner kan vara både svårt, tidsödande och dyrt. Men det behöver inte vara så.
Med rätt CAM lösning reduceras svårigheterna och mycket finns att hämta i form av optimering och ökad lönsamhet.
Nedan kan du läsa mer om några av GibbsCAM's viktiga fördelar och beställa kostnadsfri testperiod.

Blueline

INGEN MASKIN FÖR ENKEL ELLER FÖR SVÅRGibbsCAM for all your machines

GibbsCAM har det som krävs för att styra hela maskinparken oavsett om det rör sig om en enkel 3-axlig fräs eller en revolversvarv med 3 verktygsbärare och flera spindlar, en längdsvarv eller en bäddfräs med 7 axlar. Med GibbsCAM behöver du inte känna otrygghet, systemet hanterar alla era nuvarande och framtida maskiner tack vare unik UKM (Universal Kinematic Machine) teknologi. Additiv hybridbearbetning stöds också om er verksamhet beslutar att investera i den teknologin.

Blueline

ANPASSAT FÖR MASKINOPERATÖRENGibbsCAM operaarfriendly

Genom åren har många CAM program kunnat skapa komplexa verktygsbanor och haft finesser i överflöd, men helt missat att systemet även skall gå att lära sig och vara snabbt vid daglig användning. Om systemet bara används av en enda expert blir företaget sårbart och kapaciteten begränsad. Ett logiskt och användarvänligt CAM program kan användas av fler och lämpar sig dessutom väsentligt bättre för "ShopFloorProgramming". GibbsCAM är världsledande vad gäller användarvänlighet. Utbildningstiden är kort, programvaran finns på svenska, användaren behöver inte ha en civilingenjörsutbildning.

 Blueline

UNIKA BEARBETNINGSMETODERGibbsCAM Ceratizit Freeturn

 

GibbsCAM's UKM teknologi gör att systemet förutom vanlig svarvning/fräsning och dynamisk bearbetning även stöder operationer såsom Elliptisk, Excentrisk och Interpolations-svarvning, inklusive stöd för Ceratizit Freeturn, samt Hyvling & Driftning . Den enorma bredden på funktioner gör att alla typer av operationer kan skapas i ett och samma program. Behovet av "klipp & klistra" programmering elimineras.

Blueline

HIGH ENDGibbsCAM HighEnd

För de användare som har behov av högnivå funktionalitet såsom impeller och turbinbearbetning, avancerad formfräsning, kanalbearbetning, dynamisk femaxlig bearbetning, automatisk flerdetaljkörning etc, finns specifika riktade moduler som både optimerar och förenklar programmeringen. Dessa moduler kortar programmeringstiden dramatiskt och höjer lönsamheten.

Blueline

TESTKÖR OCH UPPTÄCK GIBBSCAM!

Med våra teknikers hjälp kan Du nu upptäcka styrkan i GibbsCAM, på egen hand. När Du testkör GibbsCAM får Du kom-igång utbildning av oss via webben. Du får dessutom låna och provköra postprocessor för din maskin, och fastnar Du så har Du tillgång till vår support - precis som en riktig kund. Klicka på knappen nedan eller maila till oss på info@fructus.se för att påbörja din testperiod!

Testkör GibbsCAM Gratis 600px

eller, RING 08-59411630