Supportlogo toolbar new

facebook icon new LinkedIn logo Youtube icon 

GibbsCAM

Geomagic Design grå

CIMCO DNC 2

CIMCO DNC 2

GibbsCAM för skolor

Träffar: 14057

Training320

GibbsCAM för teknisk utbildning

Investeringar i teknisk utbildning är oerhört viktigt för oss, eftersom framtiden för tillverkningsindustrin är beroende av det. På grund av bristen på duktiga yrkesmän/kvinnor, är vår intention att hjälpa utbildningsinstitutioner, inklusive gymnasieskolor, högskolor och universitet, med lösningar som gör undervisning och inlärning av CAM och CNC-programmering enkelt, intressant och ekonomiskt.

Vi erbjuder två varianter av GibbsCAM, specialiserade för utbildning. "Classroom Edition" är funktionsmässigt identisk med vår industriella version, vilket säkerställer att studenter som utbildats på GibbsCAM är redo för industrin. GibbsCAM's enkelhet och användarvänlighet minskar utbildningstid och ansträngning. Lärare och instruktörer spenderar mycket mindre tid med att lösa problem, och får mer tid till själva undervisningen, medan eleverna får extra tid för praktisk erfarenhet. Vår extremt billiga och personliga "Student Edition" ger eleven möjlighet att utföra elevarbeten på distans, eller hemifrån. Detta uppmuntrar och påskyndar inlärningsprocessen ytterligare. Båda versionerna levereras med gedigen PDF dokumentation inklusive övningsexempel.


EDU testimonial


GibbsCAM gör CAM tekniken enklare och roligare att lära ut, och att lära sig. När du har upplevt GibbsCAM's naturliga och intuitivt grafiska gränssnitt, kommer du att förstå varför hundratals läroanstalter och tusentals studenter valt just denna programvaran. GibbsCAM studenter brukar vinna när de deltar i olika projekt/tävlingar.

Integrera GibbsCAM i din läroplan och bli en ledande producent av studenter - redo för modern produktion!