Supportlogo toolbar new

facebook icon new LinkedIn logo Youtube icon 

GibbsCAM

Geomagic Design grå

CIMCO DNC 2

CIMCO DNC 2

4- och 5-axlig fräs

Träffar: 29455

EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

Simultan 4 och 5 axlig fräsning
Gibbs lösningar för fyra och femaxlig bearbetning kan adderas för både fräsar och mer avancerade svarvar. Dessa moduler adderar en mängd strategier till GibbsCAM som gör bearbetningen mer effektiv samt möjliggör de riktigt svåra körningarna såsom avancerad gradning, kanalfräsning, flankfräsning, impellerbearbetning med mera. Upptäck GibbsCAM 5axis - en värld av möjligheter!

 

Förenklade strategier
I 5axis paketet ingår fördefinierade / förenklade strategier för vanliga förekommande uppgifter såsom flankfräsning, kuggfräsning, gravyr, borrning, kanalfräsning, bladbearbetning och mer. De förenklade bearbetningsmetoderna är lätta att hantera och kräver lite indata från användaren.

Avancerad kollisionskontroll
I 5axis miljön erbjuds ytterst avancerad kollisionskontroll. Verktyget, skaftet, hållaren, råämnet, detaljmodellen - alla objekt kan definieras som kollisionsobjekt och olika beteenden kan definieras baserat på hur en eventuell kollision uppstår. I en viss situation skall verktyget lyftas för att undvika kollision, medan i en annan skall verktyget lutas undan från detaljen osv.

 

 

 

MultiBlade modul
GibbsCAM MultiBlade optionen är utformad med ett enda syfte - att bearbeta impellrar och blad-detaljer (turbiner och propellrar). MultiBlade erbjuder intelligent igenkänning av impellerblad och splitters, smart trimning av verktygsbanor, och både grov-och finbearbetnings-strategier speciellt inriktade på blad-detaljer.

Portfräsningsmodul
För dig som arbetar med så kallad portfräsning, bearbetning av topplock och liknande kanaler finns en särskild modul som förenklar och & effektiviserar programmering av komplexa invändiga rörformer.

GibbsCAM Portmilling 1280

Pålitlig kod och noggrann simulering
Den 5axliga modulen kröns av högnivå postprocessorer som garanterar utmärkt G-kod för NC-maskinen. Vi stöder alla typer av fräsmaskiner, rotaryhead maskiner, fleropsvarvar och MTM-maskiner. Vi rekommenderar att femaxliga modulen alltid kompletteras med MaskinSimulering för kollisionsverifiering och högsta säkerhet.