Supportlogo toolbar new

facebook icon new LinkedIn logo Youtube icon 

GibbsCAM

Geomagic Design grå

CIMCO DNC 2

CIMCO DNC 2

Om Fructus

Träffar: 18963

Med rötterna i tillverkningsindustrinFructus broschyr miniatyr

Vi arbetar med försäljning och distribution av CAD/CAM program i Norden. Med mer än 30 års erfarenhet av CAM program och styrning av CNC maskiner står vi stabilt rotade i tillverkningsindustrin. Vår fokus är högproduktiva systemlösningar med professionell idriftsättning och kort inlärningstid. Vi är idag en av de ledande CAM leverantörerna i Norden.

Anpassning för vår marknad
De flesta av våra programvaror utvecklas i USA. Sedan förädlar vi och kundanpassar för vår marknad och våra kunders behov. Anpassningarna omfattar bland annat översättning, byggnation av macron, maskinmodeller, verktygsbibliotek samt postprocessorer som skräddarsys för våra kunders CNC maskiner.

Utbildning och idriftsättning
Vi erbjuder utbildning på alla våra programvaror och därtill uppdateringsutbildningar vartefter nya programversioner släpps. Vid uppstart av de svårare CNC maskinerna hjälper vi även till att testköra och anpassa på plats.

Service och support
Vi vet att snabb & kompetent support är extremt viktigt och arbetar ständigt med att hjälpa våra kunder undvika dyrbara stillestånd i produktion. Kanske är detta bidragande orsak till att mer än 500 företag i området valt Fructus som leverantör.

Välkommen till oss med Din förfrågan!

MBsign72dpi
Mikael Bagge / CEO