facebook icon new

GibbsCAM

GibbsCAM - effektiv CNC programmering

Geomagic Design grå

Geomagic - 3D Scanning / Reverse Engineering

ToolManager

ToolManager - verktyg & fixturhantering

ToolSpace

ToolSpace - flexibel lagerautomat

Om Eureka

Träffar: 4953

Eureka - Robotfräsning och Gkods baserad MaskinSimuleringEureka logo Robotmilling 420px

Eureka Robotfräsning - Roboris i Italien har under många år utvecklat användarvänliga simulerings och styrprogram för Robotfräsning. Man har även utvecklat ett antal konverterare/gränssnitt som kan omvandla verktygsbanorna i ett CAM program till Robotkod, vilket möjliggör användandet av ett "vanligt" CAM system för styrning av de flesta robotfabrikat såsom ABB, Kuka, Motoman, Kawasaki, Fanuc med flera.

Eureka Maskinsimulering
Med Eureka kan du simulera det färdiga CNC programmet (G-koden) i en virtuell 3D maskin som är en exakt kopia av din verkliga maskin. Du kan redigera interaktivt i NC programmet och direkt se vad som sker i den virtuella maskinen. Utmärkt för den som optimerar programmet in i minsta detalj för stora serier, eller för skolor som vill undervisa i NC programmering. Eureka tolkar de flesta dialekter av NC kod, Siemens, Fanuc, Mazak, Heidenhain osv. Färdiga postprocessorer finns till alla populära styrsystem.

Kan användas ihop med alla CAM program
Eureka kan kopplas ihop med så gott som alla förekommande CAM program, då den läser neutral verktygsbanekod såsom APT. Till GibbsCAM finns färdiga länkar för Eureka Robotfräsning som för över både verktygsbana och verktygsdata.

Länk till utvecklaren: Roboris


Ladda ner broschyr sve